Waarom kiezen voor DCA Concrete & Steel?

Korte doorlooptijd
Korte doorlooptijd
Eigen productie
Eigen productie
Eigen transportdienst
Eigen transportdienst
Deel van de bouwgroep DCA
Deel van de bouwgroep DCA

Sterk in prefab-maatwerk

DCA Concrete & Steel, dat is prefab-beton en prefab-wapening. De synergie tussen die twee afdelingen laat ons toe heel diverse vormen en maten te produceren, zowel in staal als beton.

Prefab-beton

 

DCA Concrete & Steel beschikt over een modern uitgerust prefab-atelier en biedt een uitgebreid gamma aan prefab-elementen. Van betonnen steektrappen en bordessen tot losse traptreden en van balken in allerlei afmetingen tot terrassen met een eventuele thermische onderbreking. Bovendien produceren we ook dekstenen, plinten, pompputten en putdeksels en doen we dat in allerlei kleuren.

Prefab-beton bij DCA Concrete & Steel in Olen
Prefab-wapening

 

DCA Concrete & Steel beschikt eveneens over een technologisch knip-, plooi- en lasatelier voor wapeningsijzer. Het aanbod daar loopt uiteen in twee grote hoofdactiviteiten. Losse wapening, die geknipt, geplooid of gewoon recht afgeleverd kan worden in verschillende maten en diameters. Gelaste wapening voor o.a. korven en netten. Er liggen ook steeds een aantal standaardkorven en netten op stock.

Prefab-wapening bij DCA Concrete & Steel in Olen

Meer informatie?

Benieuwd naar alle mogelijkheden met prefab-beton? Vragen over gelaste of losse wapening? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer uitleg of een offerte.

Referenties