Betonelementen Tuin

Beton kubussen, beton banken en beton meubels winnen aan populariteit in de tuin. Buitentrappen in beton wisselen bovendien steeds vaker af met beton afboording in originele vormen. Afgerond, licht grijs, antraciet, gezuurd of gestraald, tegenwoordig kan het allemaal.

De buitenruimte rond de woning is meer dan ooit een verlengstuk van de binnenruimte. Tuinarchitecten spelen daar slim op in door typische huiselementen als trappen en beton meubels te integreren in hun plannen. Ontwerpers en tuinaannemers vinden in DCA Concrete & Steel een partner voor al hun plannen.

Standaardelementen kunnen aangevuld worden met maatwerk, dat laatste is immers onze specialiteit. We werken bovendien steeds op korte termijn en met snelle levertijden. Ontdek hieronder ons gamma tuinelementen en daag ons uit met jouw project.

Beton Kubus

Een speels element of net functioneel. Een kubus in beton kan creatief ingezet worden in elk tuinontwerp. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden sluit hij naadloos aan bij andere tuinelementen.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden

Beton Bank

Als een rots in de branding, zo staat een zitbank in beton in de tuin. Weer en wind zijn geen uitdaging en na een streepje zon kan er meteen gebruik van gemaakt worden. Een beton bank heeft niet per se een tafel nodig, maar uiteraard mag het. Ze kan echter ook gewoon een rustpunt zijn, een opsplitsing of een deel van de afboording. Eigenlijk komt het erop neer dat ze énkel moet passen in het ontwerp en dan is alles mogelijk.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden

Beton Meubels

Een stevige ondergrond voor een prachtig bord lekkers tijdens een mooi ontbijt of een heerlijke barbecue? Dan is een beton tafel de ideale keuze. Beton meubels springen altijd in het oog. Vanuit het onverwachte aspect dat meubels in beton ook bestaan, maar nog meer vanuit het ontwerp dat bijna altijd maatwerk én dus uniek zal zijn.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden

Buitentrap beton

Tuinaannemers integreren steeds vaker huiselementen als trappen in hun plannen. Traptreden in beton in de tuin vangen hoogteverschillen op zonder stijlbreuk. Met maatwerk en de verschillende afwerkingskeuzes is een buitentrap in beton geschikt in elk tuinontwerp.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden

Tuinafboording Beton

De rand van een gazon is maar één plaats waar een beton afboording kan dienen. Een tuinafboording in beton kan ook dienen als opsplitsen van bloemenperken of als opvangelement voor niveauverschillen. Voor elk inventief plan is wel een maatwerk oplossing mogelijk.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden

Meer weten?

Benieuwd naar alle opties voor tuinelementen in beton? Nog vragen over kubussen of banken? Geïnteresseerd in meubels, buitentrappen of tuinafboording? Onze experts helpen u met veel plezier verder. Vraag nu een offerte